Ο Ψυχίατρος.... ΜΕΡΟΣ 2το- Αν δεν κάνω λάθος δεσποινίς, στην αρχή της αφήγησής σας μου καταστήσατε σαφές ότι μετά του Βρασίδος συνευρεθήκατε ερωτικώς, παρατήρησε ο γιατρός έχοντας αρχίσει να υποψιάζεται ότι η γοητευτική κοκκινομάλλα έχανε λάδια.
- Οτι συνευρεθήκαμε, συνευρεθήκαμε. Ο Θεός βέβαια να την κάνει αυτή συνεύρεση. Αυτό δεν ήταν σεξ! Σφηνάκι ήταν και μάλιστα μπόμπα!
- Πώς είμαστε τόσο βέβαιοι ότι ο κύριος Βρασίδας επιδίδεται σε ενδοφυλικές πράξεις; Έχετε αποδείξεις ή απλά εικάζετε; Ξέρετε, πολλοί άντρες δεν το κατέχουν το άθλημα! Δε θα τους βγάλουμε και όλους μαζορέτες! Αγανάκτησε ο Ερρίκος και αυτόματα επέπληξε σιωπηρά τον εαυτό του γι’ αυτή την έλλειψη αυτοσυγκράτησης.

Ένα θα σας πω. Παρακολουθεί φανατικά το «Πάμε Πακέτο»!

- Ε και τι να λέει αυτό δεσποινίς; Δεν μπορεί να βάζουμε στάμπες στο κόσμο από κάτι τόσο επουσιώδες.

- Καπνίζει γυναικεία. Ξέρετε σπάει τον καρπό και φυσάει αισθησιακά τον καπνό. Αφήστε που όταν κάνει μπάνιο στη θάλασσα γελάνε μέχρι και οι ξαπλώστρες. Μπαίνει σιγά, σιγά μέχρι τον αστράγαλο. Συνεχίζει με βασανιστικά αργό τρόπο εώς τους ώμους και στο τέλος πιάνει την μύτη, βουτάει για μερικά δευτερόλεπτα το κεφάλι μέσα και βγαίνει! Κοντεύω να παραφρονήσω!

- Δεσποινίς Μελίνα, όσα απαριθμείτε σίγουρα δε συνάδουν με την εικόνα ενός νταή αλλά δεν αποδεικνύουν και την αμφισεξουαλικότητά του! Και εν πάση περιπτώσει συμβόλαιο έχετε υπογράψει; Δόξα τον Πανμέγιστο ούτε κουτσή, ούτε στραβή είστε! Να προσθέσω δε ότι γαϊδούρι τον ανεβάζετε, ζώον όρθιο τον κατεβάζετε. Δε βλέπω εν ολίγοις να τον εκτιμάτε και να τον υπολήπτεστε.  Πάρτε το καπελάκι σας και εγκαταλείψτε τον Ντιντή, πρότεινε πέραν της συνήθους ψυχολογικής πρακτικής του ο Ερρίκος.

- Ελάτε στα συγκαλά σας γιατρέ, γούρλωσε τα μάτια η Μελίνα. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί!

-  Γιατι δεσποινίς; Θα σας καταγγείλει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Φίλων του Τραπεζίτη; ειρωνεύτηκε ο Ερρίκος για μια ακόμη φορά πέραν της ιατρικής του δεοντολογίας.

- Υπάρχει τέτοιος Οργανισμός; γούρλωσε τα μάτια η κοκκινομάλλα και επιβεβαίωσε την αρχική υπόνοια του γιατρού ότι από κάποιο λάθος της φύσης δε γεννήθηκε ξανθιά.

-  Όχι αλλά αν υπήρχε δε θα θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι δε θα έχετε τρεχάματα; εγκατέλειψε οριστικά την ιδέα να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια την παρούσα συνεδρία.

-  Σα να με δουλεύετε γιατρέ, γυάλισε το μάτι της Μελίνας.

- Κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως ασύμβατο με την ιατρική μου ιδιότητα δεσποινίς. Η ψυχολογική σας κατάσταση σας κάνει καχύποπτη και επιρρεπή σε αρνητικές σκέψεις, πήγε να καμουφλάρει το ατόπημά του ο Ερρίκος.  Πείτε όμως γιατι δεν μπορείτε να αποδεσμευτείτε συναισθηματικά από τον Βρασίδα;

- Έχασα πέντε χρόνια απ’ τη ζωή μου! Πέντε μαύρα χρόνια ελπίζοντας να με παντρευθεί ο μπουχέσας και να μπορέσω να βάλω χέρι στα λεφτά του λαχείου! Είναι δυνατόν τώρα να κάνω πίσω; ρώτησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

- Κατά πως σας κόβω δεν έχω και πολλά περιθώρια να απαντήσω θετικά.. Αυτό που αδυνατώ ακόμα να καταλάβω είναι τί σας φέρνει εδώ..

- Κύριε Χατζηρούφα- τον κοίταξε κατευθείαν στα μάτια και στο γυάλισμα του ματιού προσετέθη όλη η κακία του κόσμου τούτου- θέλω να ελέγξω τις στιγμιαίες παρορμήσεις μου. Να, τοις προάλλες βρισκόμασταν στο διαμέρισμά μου. Εκείνος καθόταν στον καναπέ κι εγώ στην κουζίνα γέμιζα δυο ποτήρια κρασί. Έτσι απ’ το πουθενά, δίχως να το καταλάβω καλά, καλά το χέρι μου- από μόνο του- άνοιξε το ντουλάπι κάτω απ’ το νεροχύτη και βούτηξε τη χλωρίνη. Ήμουν έτοιμη να ρίξω μια ικανή ποσότητα στο ποτήρι του αλλά τη τελευταία στιγμή μπήκε ο κακορίζικος στην κουζίνα και με ενημέρωσε ότι η βρωμόγρια είχε αέρια κι ότι το έντερο είναι άτιμο πράμα αν δεν το προσέξεις! Έπρεπε κοινώς να φύγει!

- Ο Χατζηρούφας για πρώτη φορά σε όλη τη συνεδρία αισθάνθηκε ένα σκίρτημα στην καρδιά! Από ψυχιατρικής απόψεως η δημοσιογράφος παρουσίαζε ενδιαφέρον. Οι δολοφονικές αυτές της τάσεις τον γέμισαν χαρά και αισιοδοξία για το επαγγελματικό του μέλλον! Θες να μπούκωνε τον Βρασίδα με καμμιά στρυχνίνη καμουφλαρισμένη σε κεφτέδες και όλα τα κανάλια να τονε κυνηγούσαν για  συνεντεύξεις. Εκείνος δε θα άφηνε πάνελ για πάνελ παραπονεμένο και θα ανέλυε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν η μανιακή κοκκινομάλλα τον είχε επισκεφθεί νωρίτερα!

- Μα καλά, χλωρίνη; Με τέτοια έντονη μυρωδιά θα σας ψιλιαζόταν στο πιτς φυτίλι!    


  

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής