ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣΟ Ετεοκλής Συμφεροντόπουλος, ήταν ένας από τους πλέον φερέλπιδες δημοσιογράφους της χώρας. Μετά την πολύ επιτυχημένη καριέρα του ως αρθρογράφος, στη διεθνούς κύρους εφημερίδα «ο Κουσκουσιάρης», είχε μεταπηδήσει στην τηλεόραση ως παρουσιαστής της ιδιαιτέρως ψαγμένης πολιτικής εκπομπής «Η Τσίτσιδη Αλήθεια». Το τελευταίο διάστημα που η χώρα ζούσε στον αστερισμό της Λίστας Λαγκάρντ, είχε αγγίξει υψηλά επίπεδα στικακιοκατάρτησης και είχε αναγορευθεί  σε «εθνικό Στικολόγο»!

Απόψε είχε καλεσμένο τον κύριο Γιάγκο Χακερίδη- σπεσιαλίστα στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και Καθηγητή Πανεπιστημίου.

- Κύριε Χακερίδη καλησπέρα και ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην «Τσιτσιδη Αλήθεια»!
- Καλησπέρα Ετεοκλή! Μου επιτρέπεις να σου μιλάω στον ενικό ε; Έχουμε περάσει τόσες ώρες μαζί, ερευνώντας αυτήν την τόσο ομιχλώδη υπόθεση, που σε βλέπω σαν έναν από τους ευφυείς μαθητάς μου!
- Ασφαλώς Γιάγκο μου, είπε καταφανώς ικανοποιημένος ο δημοσιογράφος και ένα φιλάρεσκο μειδίαμα σχηματίστηκε στα χείλη του. Να σε ρωτήσω λοιπόν, κατά την άποψή σου, πόσα ακριβώς λεπτά πήρε στον παραχαράκτη να αντιγράψει το USB Memory Stick;
- Χμμμ, για αφήστε με να υπολογίσω: 28 δεύτερα να βρει άδειο στικάκι, 0,8 δευτερα να το τοποθετήσει στη θύρα και 5 λεπτάκια να το αντιγράψει, σύνολο 5 λεπτά και 28,8 δευτερόλεπτα, απάντησε καμαρωτά ο μεγαλοεπιστήμονας.
 Αχά! Μόνο 5 λεπτά και 28,8 δευτερόλεπτα, λοιπόν! Άρα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπήρχε άπλετος χρόνος για να δημιουργηθούν όσοι κλώνοι επιθυμούσε ο μπαγαπόντης που αλλοίωσε τη λίστα!
Ασφαλώς!
Για πες μου και κάτι άλλο. Υπάρχει τρόπος να βρούμε ποιος ήταν αυτός που μακέλεψε τη λίστα;
Εννοείς ποιος ήταν ο κοπτοράπτης. Με κάποιες λογικές επαγωγές και κάποιους συνειρμούς ενδεχομένως. Εντούτοις, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο οι υποθέσεις αυτές να τεκμηριώσουν κατηγορητήριο στα πλαίσια κάποιας εξεταστικής επιτροπής..
Αυτό σημαινει Γιάγκο μου, οτι κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί!
 Ναι μάλλον Ετεοκλή. Εκτός αν..
Τί εκτός αν, βρε Γιάγκο;; Μην μου τα γυρίζεις τώρα, εκνευρίστηκε ο δημοσιογράφος και προσπάθησε να κλωτσήσει τον Καθηγητή κάτω από το τραπέζι για να τον επαναφέρει στην τάξη.
Να σκέφτηκα ότι αν...,  πήγε να αναλύσει το σκεπτικό του ο Χακερίδης αλλά εκείνη την στιγμή το Sebago του Συμφεροντόπουλου τονε πέτυχε στο καλάμι και σταμάτησε βιαίως καταπνίγοντας με δυσκολία μια κραυγή πόνου.
Δυστυχώς αγαπητέ Γιάγκο, πρέπει να διακόψουμε για διαφημίσεις. Κυρίες και κύριοι σε λίγο πάλι κοντά σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής