Θα επιστρατεύσομεν ολάκερην την Χώραν!!


Θα επιστρατεύσομεν ολάκερην την Χώραν!!

Το Μεγαρο διέθετε υπόγεια αίθουσα παραχάραξης και μονταρίσματος. Βασιλιάς, χαλίφης και σάχης εκεί, ήταν ο Γιώργος, ο πιο κολλητός από τους κολλητούς. Επρόκειτο για μια αίθουσα 200 τετραγωνικών, που χρησιμοποιούταν ενίοτε και ως χώρος διεξαγωγής απορρήτων συσκέψεων.

Αυτή τη φορά, σκοπός της μάζωξης δεν ήταν το γύρισμα κάποιου video-clip με πρωταγωνιστή τον Σωτήρα- Αντώνη ή το μαντάρισμα των δηλώσεων κάποιου ανυποψίαστου αριστερού. Η καυτή πατάτα που είχε να διαχειριστεί η κυβερνητική Dream-team, ήταν η απεργία στο Μετρό. Στο στρογγυλό, από έβενο, τραπέζι καθόντουσαν όλα τα τζιμάνια. Όλο το Αφάν Γκατέ! Ο ένας πιο επιτυχημένος από τον άλλο! Έχουμε και λέμε: Σίμος ο Γκριζαρισμένος Γόης, Κωστής ο Συναινετικός Αναπτυξιολόγος, Γιώργος ο Επίμονος Μοντέρ και Νικολιός ο Βιλοκαθαριστής. Αν κάποιοι μπορούσαν να βρουν λύση στο Μετροπρόβλημα, αυτοί βρίσκονταν μέσα στην αίθουσα! Ο Αντώνης ξερόβηξε, τους κοίταξε έναν, έναν με βλέμμα σκοτεινό και μυστηριώδες- για να προσδώσει την απαραίτητη σοβαρότητα στη σύσκεψη- και έκανε μια εισαγωγή.
 • Οι εργαζόμενοι του Μετρό μας έχουν δέσει χειροπόδαρα! Σαν την Μέρκελ ένα πράμα! Να σκάσω είμαι! Πού να στραφώ και σε ποιόν να προστρέξω;
 • Δεν μπορεί να μας κρατούν ομήρους μερικά λαμόγια Πρόεδρε! είπε ο Κωστής. Εξάλλου εμείς τους διορίσαμε! Τώρα θα μας κάνουν τους καμπόσους;
 • Δεν είναι και Βίλα το Μετρό να μπουκάρω να του κάνω ένα στεγνό καθάρισμα, προσέθεσε με λύπη ο Νικολιός.
 • Θέλουν να συζητήσουμε κιόλας οι εργατοπατέρες! συμπλήρωσε ακόμα πιο εκνευρισμένος ο Κωστής και έξυσε την καράφλα του. Ήταν ένα τικ, που εμφανιζόταν κάθε φορά που του ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι και που έκανε τους γύρω του να πιστεύουν ότι κάποιο κουνούπι είχε την ατυχή έμπνευση να τον τσιμπήσει στο πλέον άκυρο τμήμα του σώματός του.
 • Να συζητήσουμε, γιατί να μη συζητήσουμε; πετάχτηκε ο Γιώργος ο πιο καλός ο Μοντέρ! Θα τους ανακοινώσουμε ότι θα μπουν στο ενιαίο και θα τους πούμε ότι αν δεν τους αρέσει, πολύ που σκοτιστήκαμε! Στη συνέχεια θα τους μαγνητοσκοπήσουμε να σκούζουν κα να ωρύονται! Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνω εγώ. Κάνω τα κοπτομαγικά μου και σου σκαρώνω ένα Video λουκούμι!
 • Ωραία ιδέα Γιώργη! είπε έξαλλος ο Αντώνης! Τα είδα τα χαΐρια σου και με τον Διαμαντοτέτοιονα! Ακόμα και πεντάχρονο πήρε πρέφα ότι μακέλεψες τις δηλώσεις και πλέον δεν έχουμε μούτρα να κυκλοφορήσουμε.. Σίμο, σε αυτό το σημείο θέλω να σε συγχαρώ για την τόλμη σου να βγαίνεις όπου υπάρχει ζων οργανισμός και να υπερασπίζεσαι τα ανυπεράσπιστα και να στηρίζεις τα αστήριχτα! Εύγε!
 • Χαρά μου Αντώνη! Ταπεινός σου δούλος, απάντησε συγκινημένος ο Σίμος και μια ευφορία κατέκλυσε τα σωθικά του!
 • Κωστή, όλο αυτό το θέμα εμπίπτει στη δική σου αρμοδιότητα. Ακούμε την πρότασή σου και στο τέλος ψηφίζουμε.
 • Είμαι πολύ συνειδητοποιημένος και αποφασισμένος Πρόεδρε. Λέω να τους επιστρατεύσουμε! Μη σου πω να τους επικηρύξουμε! Δεν μπορεί να κρατούν όμηρο μια ολόκληρη κοινωνία ενώ εμείς φτύνουμε αίμα να βρούμε που στο γεροδιάολο μας έχουν κρυφτεί οι επενδύσεις και η ανάπτυξη!
 • Κι αν δεν δεχτούν να παραλάβουν τα φύλλα; Κι αν καταλάβουν κανα Αμαξοστάσιο; Εξέφρασε τον προβληματισμό του ο Νικολιός.
 • Είναι πολύ απλό φίλε Νίκο! Θα κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου, θα τους μπαγλαρώσεις όλους και θα στείλεις τα παλικάρια σου να ξεπιαστούν λίγο και να ανακαταλάβουν το Αμαξοστάσιο. Τί λες; επιχειρηματολόγησε με μαεστρία ο Κωστής.
 • Με δελεάζεις φίλε Κωστή!
 • Ωραία ας ψηφίσουμε δια ανατάσεως του χεριού, έκοψε τις άσκοπες φλυαρίες ο Αντώνης. Άρχισε να μετρά: μία, δύο, τρεις, τέσσερις ψήφοι και μία η δική μου, σύνολο πέντε! Η απόφαση ελήφθη. «Και αν μας κουνηθεί και κανας άλλος δεν κωλώνουμε! Θα επιστρατεύσομεν ολάκερην την Χώραν, όπως θα έλεγε και ο Παπαδόπουλος»!Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής