ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η «Διαπραμάτευση» με Τους ΤΡΟΛικανούςΗ «Διαπραμάτευση» με Τους ΤΡΟΛικανούς

Ήταν μια διαπραγμάτευση δύσκολη και απαιτητική. Για δυνατούς λύτες. Μόνο ο Αντώνης μπορούσε και τελικά κατάφερε, να φέρει εις πέρας μια τέτοια δύσκολη αποστολή. Άντε και ο Τσακ!

Οι ΤΡΟΛικανοί για να μην τα πολυλογάμε, είχαν αριβάρει με άσχημες διαθέσεις. Σα να χαν μάλιστα δασκαλευτεί από τη Φράου Αγκέλα Χίτλερ. Ήταν ανένδοτοι και προκλητικοί. Ενδεικτικό του άσχημου κλίματος ήταν ότι όταν ο Αντωνάκης ο ανοιχτομάτης, εισήλθε στην αίθουσα συνεδριάσεων, δεν «εγέρθητω» κανείς εξ’ αυτών! Καθόντουσαν τα ζώα τα όρθια, με τις ποδάρες τους απλωμένες πάνω στις καρέκλες και μήτε που κίνησαν τα κεφάλια όταν μπήκε ολάκερος Πρωθυπουργός! Τέτοια αδιαφορία, ούτε πέταγμα μύγας δε θα μπορούσε να τους προξενήσει!

Ο Αντώνης, καταφανώς ενοχλημένος, πειραγμένος και θιγμένος, ξερόβηξε για να καθαρίσει τον λαιμό του από τον κόμπο που χε σφηνώσει στο λαρύγγι και που σίγουρα θα τον έκανε να μιλάει σαν τον Γερουλάνο. Στη συνέχεια, έκανε μια σύντομη εισαγωγή, αναλύοντας την οικονομική κατάσταση της χώρας και επιχείρησε να θέσει τα σημεία της επαναδιαπραγμάτευσης. Πήγε να ξεστομίσει κάτι περί ευρωομολόγου και περί μη εγγραφής των κεφαλαίων που δίνονται για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, στο δημόσιο χρέος και οι ΤΡΟΛικανοί λίγο έλειψε να ξεπαπουτσωθούν και να τόνε πάρουν στο κυνήγι με τις Βέρμαχτ ανά χείρας!

Ο Αντώνης-"Ο Λόγος μου συμβόλαιο" όμως, δεν εμάσησε. Έκανε πίσω σε αυτά τα δυο, τρία «επουσιώδη» και φόρτσαρε προκειμένου να εξασφαλίσει κάποιες άλλες διευκολύνσεις που θα διασώσουν το έθνος και θα φέρουν την ανάπτυξη και την ευημερία ξανά στη χώρα!

Κατόπιν τούτου, ο Μέγας Αντωνάκης- Μεγαλ’ η χάρη του- Ευλοημένος να ναι- ο Θεός να μας κόβει χρέη και να του τα δίνει υποκαταστήματα στην πιτσαρία- κατόρθωσε:
  • να μπορούν να βγαίνουν οι σκουπιδιαραίοι να περιμαζώνουν τ’ απορρίμματα και μετά τις 5 το πρωί.
  • να επιτρέπεται η χρήση του ελληνικού εθνικού ύμνου την 25η Μαρτίου
  • να μην αντικατασταθεί ο μισθός στο δημόσιο από κουπόνια του ΑΒ Βασιλόπουλου και του πουλιού το γάλα.
  • να αποζημιωθούν οι μικροομολογιούχοι που έχασαν τις καταθέσεις μιας ζωής- λόγω κουρέματος- με μετοχές της Πειραϊκής Πατραϊκής και του Μινιόν.
  •  να μην μετονομασθεί η χώρα σε Νότια Ρηνανία Βεστφαλία

Πάλι με χρόνια με καιρούς…


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής