ΓΑΠομωρό-Σαμαροβρέφος-Κουβελομικρούλης -Μπενοβούβαλο!


Αυτά δεν ήταν σαν τ’ άλλα τα μωρά!

ΓΑΠομωρό 
Το μαιευτήριο είχε μείνει άφωνο… Ο νεογέννητος Γιωργάκης, με το που βγήκε απ’ την κοιλιά της μάνας του, αντί ν’ αρχινίσει τα μυξοκλάμματα και το σκούξιμο είπε σε άπταιστα αμερικάνικα: “Globalization”! Στη συνέχεια, «χτύπησε» ένα “We need global governance” και στα καπάκια έστειλε την ομήγυρη αδιάβαστη λέγοντας,  “Money, there is”!!

Η Μαργαρίτα η Μ.Κ.Ο.τζού, κοίταξε με λατρεία το ΓΑΠομωρό και είπε: Κοίτα Αντρέας! Τί γκλυκό που ναι το μωρό μας! Τα σώσει το Ελλάντα μία μέρα! Να μου το τυμηθείς! Ο Αντρέας, την κοίταξε με μισό μάτι, έριξε μερικά καντήλια μέσα από τα δόντια του και σχολίασε προφητικά: Να δώσει ο Θεός να μη βρεθεί ποτέ η χώρα στην ανάγκη του, γιατι δε θα μας μείνει ούτε βραχονησίδα για δείγμα!

Σαμαροβρέφος 
Πιο νορμάλ τοκετός από δαύτον δε θα μπορούσε να υπάρξει. Μία που μπήκε η Αντωνομάνα μέσα στην αίθουσα τοκετού, μία που βγήκε! Λες και δεν το άντεχε άλλο το σκασμένο! Λες και ήθελε να το ξεφορτωθεί! Σοφή γυναίκα η Αντωνομάνα και καταραμένος- γκαντέμικος λαός, ο ελληνικός! Το βρέφος ήταν άχρωμο, άοσμο, άγευστο. Έκλαιγε όταν ερχόταν στο τσακίρ κέφι, έτρωγε όποτε του κάπνιζε και επέλεγε να κάμει τις ανάγκες του όταν η γκουβερνάντα έλειπε από το σπίτι! Έτσι, για να κάνει την μάνα του τούρμπο και να της βάλει τη ιδέα να πάει να το αφήσει στο μουλωχτό έξω από κανα ορφανοτροφείο! Εν γένει, αυτό δεν ήταν μωρό, ήταν ένα πράμα ό,τι να ναι!
  
Ο Κουβελομικρούλης 
Μωρό με μουστάκα κανείς δεν είχε ματαδεί! Να χε τσουλούφια να το δεχτώ, αλλά μουστάκι χιτλερικό; Η Κουβελομάνα κόντεψε να πάθει ισχαιμικό με το που το αντίκρισε! Κατακλύστηκε από τη βεβαιότητα ότι αυτό το νεογέννητο με την υπερβάλλουσα μουστακοτριχοφυΐα  δεν ήταν δικό της και άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες ότι θα πέσουν μηνύσεις και ότι θα στείλει τον μαιευτήρα ισόβια για παραποίηση βρέφους! Όταν όμως ο Κουβελομικρούλης άρχισε να κλαίει με Βολιώτικο αξάν και έδειξε μια έντονη προτίμηση στη τσιπουροφρουτόκρεμα,  κατάπιε την οργή της, έκανε την καρδιά της πέτρα και αποφάσισε να το ξουρίσει και να το αποδεχτεί ως πραγματικό της κουνενέ!
  
Το Μπενοβούβαλο 
Όλο το μαιευτήριο ήταν αναστατωμένο. Το πρωτοφανές περιστατικό είχε θορυβήσει γιατρούς, μαίες, αποκλειστικές και καθαρίστριες. Τις πρώτες πρωινές ώρες, στο γνωστό Μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, είχε γεννηθεί ένα μωρό, αλλιώτικο απ’ τ’ άλλα. Ας μη σταθούμε στο γεγονός ότι η εικόνα της εγκυμονούσας ήταν τέτοια που τον «έκοβες» ότι επρόκειτο για δίδυμα και μάλιστα τροφαντά! Ο γιατρός της μάλιστα είχε βάλει στοίχημα με το βοηθό του το- διόλου ευκαταφρόνητο για εκείνη την εποχή- ποσό των 1.000 δραχμών. Ο πρώτος υποστήριζε ότι ο σκεμπές της πελάτισσάς του έκρυβε δυο μωρά των 5 κιλών έκαστο και ο δεύτερος τρίδυμα. Αυτό εντούτοις, το οποίο προκάλεσε έκπληξη και καταχώρησε τη γέννηση του μικρού Μπένυ στα πρωτοφανή, αξιοπερίεργα και αξιομνημόνευτα περιστατικά που κατεγράφησαν στο νοσοκομείο, ήταν το γεγονός ότι με το που ξεπετάχτηκε ο μπόμπιρας, μίλησε και πρόφερε με άνεση και στόμφο τρεις λέξεις: «ΛΙΣΤΑ», «ΣΧΕΔΙΑ» και «ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ». Αν συνυπολογίσουμε δε το γεγονός ότι ήταν πρωτοχρονιά, οι δυνάμεις του σύμπαντος σίγουρα έστελναν κάποιο μήνυμα στην συμπρωτεύουσα. Λες να έπαιρναν οι Αθηναίοι τον π@@λο και να ανακηρυσσόταν η Θεσσαλονίκη επίσημη πρωτεύουσα της χώρας;;;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής