ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Λ.Κ. (Λιάκος Κασιδιάρης)


ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Λ.Κ. (Λιάκος Κασιδιάρης)
Ο Λιάκος ήταν Πράκτορας! Πρώτος στις αναρριχήσεις και στην απεμπόληση λαθραίων μεταναστών, μανούλα στους αγώνες σε χιονοσκεπείς περιοχές, μάστορης στη διάβαση υδάτινων κωλυμάτων και στις εξαντλητικές πορείες επί ανωμάλου εδάφους. Πως ήταν ο Βέγγος ως πράκτωρ Θ.Β.; Ε, καμία σχέση!

Άλλο μεγάλο του προσόντο ήταν η ευγλωττία, η σπιρτάδα και το σκέρτσο. Όταν δε, κατόρθωνε, να ξεπεράσει κείνο το άγχος που τον κατέτρωγε και που έκανε το βλέφαρό του να πεταρίζει και τα μάτια του να κλείνουν λίγο πιο συχνά από το σύνηθες, ήταν δεινός ρήτορας. Σου πούλαγε ΓΑΠ για Κωνσταντίνο  Καραμανλή!

Ο Λιάκος, ήταν περιζήτητος. Τον καλάγαν σε gala, επετηρίδες και events και το άστρο του έλαμπε! Το μεγάλο σουξέ όμως, το έκανε στην πρωινή εκπομπή του “Fapes TV”. Ήταν καλεσμένος μαζί με ένα πονηρό «θηλυκό», κατεργάρα «γυναίκα» που όμως δεν στομωνόταν με τίποτα. 5 της έλεγες; 105 σου απάνταγε. Και δεν τα έλεγε ήπια, φιλήσυχα, φιλειρηνικά. Έβριζε, φωνασκούσε, έφτυνε σκούζοντας. 

Στο στούντιο βρισκόταν και μια άλλη, πολύ συγκαταβατική και καλοπροαίρετη κοπελιά. Για να είμαι ειλικρινής ήταν και δαύτη ολίγον γλωσσοκοπάνα, αλλά μόνο αν δε συμφωνούσες απολύτως με όλα αυτά που τσαμπούναγε. Σε ψιλομπινελίκωνε, αν είχες άλλη άποψη, αλλά έτσι ξανθιά και αδυνατούλα που ήταν δεν μπορούσες να της κρατήσεις κακία. Το καλύτερο που είχες να κάνεις ήταν να την αγνοήσεις.

Το καρέ συμπλήρωνε ο ΠαπαστρουμφΠακης. Αυτός μάλιστα! Μόνο την ανάσα του άκουγες. Με το σεις και με το σας. Πυρηνική μπόμπα έπεφτε δίπλα του και δε γύρναγε. Δε ξαφνιαζόταν. Δεν ανοιγόκλεινε καν το μάτι. Όχι που ήταν αδιάφορος και σταρ@@διστής! Απλά, ήτο ψύχραιμος και μετρημένος σε όλα του! Που και που, ο παρουσιαστής είχε παραγγείλει στο διπλανό του, να τονε σκουντάει μην και πέσει σε κανα λήθαργο, σε καμιά χειμερία κι έχουμ’ άλλα.

Κι ενώ όλοι ήταν αγαπημένοι, σε πλήρη αρμονία, το μπρατσωμένο «θηλυκό» επήρε μπρος κι αρχίνησε να τσιγκλάει το ευέξαπτο αγόρι. Μπήκε στο νταβαντούρι και η ξανθιά και η γλώσσα της επήγαινε ροδάνι. Λόγο στο λόγο, κουβέντα στη κουβέντα, ο Λιάκος (ο οποίος δεν έβρισκε και τα χάπια του λόγω ΕΟΠΠΥ και η φαρμακευτική του αγωγή είχε διακοπεί βιαίως) επήρε και φούντωσε. Ανταριάστηκε, 2012 έφθασε η πίεσή του! Θέλησε να πιει λίγο νερό και από ένα «στιγμιαίο λάθος», αντί να το πάει στο στόμα, μπουγέλωσε τη ξανθιά. Τότε σηκώθηκε το «θηλυκό» και αποπειράθηκε να τονε νουθετήσει χτυπώντας τον με μια εφημερίδα. Το χε δει στην εκπομπή για σκύλους- «Του σκύλου τα 9μερα». Εκεί είχε πολύ θετικά αποτελέσματα. Ο Λιάκος όμως- σκυλί μαύρο και Αγαρηνό- δε χαμπάριαζε από τέτοια. Ούτε κι από άλλα δηλαδή, αν θέμε να είμεθα ειλικρινείς. Σε τέτοιες επιθέσεις- λόγω εκπαίδευσης- ανταπαντούσε άμεσα, αντανακλαστικά, χωρίς σκέψη. Πέσαν δυο, τρεις ψιλές, ο Λιάκος- από τη σύγχυση- ξέχασε μεθόδους και πολεμικές τεχνικές και βάραγε στο γάμο του Καραγκιόζη. Έγινε εν ολίγοις το σύστριγκλο. Ο μόνος που παρέμεινε άγαλμα ήταν ο ΠαπαστρουμφΠακης. Στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα. Θα μπορούσε άνετα να κάνει καριέρα στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό.

Η έγκαιρη επέμβαση του παρουσιαστή, ο οποίος με κίνδυνο της ζωής του φώναζε «Όχι, όχι, όχι», αποσόβησε τα χειρότερα. Το ατυχές συμβάν έληξε με το Λιάκο να φεύγει μαλλιοκούβαρα, την ξανθιά να στεγνώνει με σεσουάρ-σπασουάρ- μπουντουάρ το μαλλί και το «θηλυκό» να βλασφημά θεούς, διάολους, δαιμόνια και αγίους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής