Τατσόπουλος- Διβάνη- Σμαραγδής- Σώτη στο διάσημο Ψυχολόγο Χατζηρούφα


Η φήμη του Χατζηρούφα είχε επεκταθεί στα πέρατα του κόσμου. Για να μην το κάνουμε λάστιχο και γινόμαστε υπερβολικοί, στα πέρατα της Αθήνας! Το πλέον πρόσφατο εγχείρημά του ήταν το ομαδικό κουράρισμα- συνεδρία με το ανφάν γκατέ του πνευματικού κόσμου της χώρας! Ο ένας πιο κουλτουριάρης από τον άλλο! Τατσόπουλος- Διβάνη- Σμαραγδής- Σώτη! Η ιδέα αποτελούσε υψηλή σύλληψη της κακορίζικης γραμματέως- Κλαίρης! Ο Ερρίκος, αν και δε άντεχε μήτε να τους βλέπει, βρήκε εξαιρετική την μαντεψιά της γραμματέως και το θεώρησε ως μία πρώτης τάξεως επιστημονική πρόκληση! Θα τους μάντρωνε και τους τέσσερις στο γραφείο του (δεδομένου ότι όλοι είχαν ζητήσει τη συνδρομή του) και θα προσπαθούσε να τους βοηθήσει ν’ αποφύγουν το μπουζούριασμα σε κανα ίδρυμα!

Η ομαδική συνεδρία ορίστηκε Παρασκευή απόγευμα. Τους κάθισε όλους σε πολυθρόνες τοποθετημένες σε κύκλο και αυτός πήρε την κεντρική θέση.

Dr. Χατζηρούφας: Καλησπέρα σε όλους! Πιστεύω ακράδαντα ότι μια τέτοιου είδους συνεδρία θα σας ωφελήσει τα μέγιστα. Θα ξεκινήσουμε συντηρητικά και δοκιμαστικά. Καθείς σας θα μιλά από 5 λεπτάκια και στο τέλος θα επιχειρήσουμε την μεταξύ σας αλληλεπίδραση. Κυρία Διβάνη σας δίνω το λόγο!

Λ. Διβάνη: Γιατρέ- αγαπητοί συνφιλόσοφοι, η ζωή μου έχει γίνει μια κόλαση. Έγραψα εκείνο το tweet και έπεσαν όλα τα αριστερά φρικιά να με κατασπαράξουν! Όλοι οι τεντιμπόηδες, όλοι οι μαλλιάδες, όλοι οι παλιοκιθαρίστες! Και να πεις ότι έφταιγα! Έγραψα «JUMBατζής», αυτός δηλαδή που αγοράζει από τα JUMBO! Γιατί τέτοιος χαμός;;; Αν είσαι πολύ λεχρίτης- άντε να με κατηγορήσεις για έμμεση διαφήμιση!!

Dr. Χατζηρούφας: Ευχαριστούμε κυρία Διβάνη. Κύριε Τατσόπουλε σας δίνω το λόγο..

Π. Τατσόπουλος: Εγώ όλους αυτούς που μου την πέφτουν από το διαδίκτυο, τους έχω επιεικώς χεσμέν@υς! Τί να μου πούν όλα αυτά τα μπακούρια που δεν έχουν πη@ήξει ούτε 500 γυναίκες;; Τι λέω;; Ούτε καν 300! Εγώ ήρθα εδώ απλά για να συμπαρασταθώ στη φίλη μου Λένα!
Ο Χατζηρούφας κατέπνιξε μια γκριμάτσα ξινίλας- που σίγουρα θα σχηματιζόταν στο πρόσωπό του αν δεν κατέβαλε προσπάθεια- και έδωσε το λόγο στον επόμενο στη σειρά..

Γ. Σμαραγδής: Εγώ θα προσπαθήσω να τοποθετηθώ με μια από τις αγαπημένες μου μαντινάδες!! «Τον Σαμαρά τον έγλειψα, χρειάζετ’ όμως κι  άλλο, μήπως να πάω και στη ΔΕΘ, να του χορέψω μπάλο;;;;

Ο Χατζηρούφας γούρλωσε τα μάτια, ψέλλισε μια ευχαριστία για την κατάθεση ψυχής του σκηνοθέτη και στράφηκε προς τη Σώτη δίνοντάς της το λόγο.

Σ. Τριανταφύλλου: Ένα θα σας πω και βάλτε το καλά στο νου σας- Οι ΣΥΡΙΖαίοι είναι Χρυσαυγίτες με αποκριάτικη μάσκα. Μεταμφιεσμένοι.. ένα και το αυτό εν ολίγοις! Ταμάμ. Ο Παπαδημούλης να φανταστείτε παλιά πήγαινε στην ίδια τάξη στο σχολείο με τον Κασιδιάρη!

Dr. Χατζηρούφας: Μα κυρία Τριανταφύλλου, ο Παπαδημούλης πρέπει να είναι καμμιά 30ριά χρόνια μεγαλύτερος απ’ τον Κασιδιάρη!

Σ. Τριανταφύλλου: Ε και;;;

Dr. Χατζηρούφας: Mα πώς μπορεί να ήταν συμμαθητές;;; Αλλά και να ήταν! Τί αποδεικνύετε με αυτό τον ισχυρισμό;;

Σ. Τριανταφύλλου: Μα δεν με αφήσατε να ολοκληρώσω το συλλογισμό μου! Αφενός ο Παπαδημούλης έκανε- κατά μέσο όρο- 5,6 χρόνια να τελειώσει την κάθε τάξη αφετέρου αν Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ είχαν διαφορές δε θα ζήταγε να αλλάξει τμήμα;;;;
Ο Χατζηρούφας ξάφνου έφαγε φλασιά και αποφάσισε ότι το επιστημονικό αυτό πείραμα όχι μόνο δε θα βοηθούσε τους ασθενείς, αλλά θα έστελνε και τον ίδιο σε κλινική.. Θα έληγε τη Συνεδρία της συμφοράς και θα έβρισκε κάποιο πρόσχημα για να μην την επαναλάβει!


Dr. Χατζηρούφας: Ωραία λοιπόν! Αρκετά για πρώτη φορά! Σκεφτείτε αυτά που ειπώθηκαν και τα ξαναλέμε σε ένα μήνα. Θα χρειαστεί βλέπετε να απουσιάσω σε ένα Συνέδριο στην Μπανγκόκ! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής