Ήρθαν αι κομμουνισταί, να μας ΠΑΡΟΥΝ τις ΓΡΑΒΑΤΕΣ!


Ο Αντώνης δε θύμιζε σε τίποτα τον «επιβλητικό» ηγέτη που όργωνε τις Ευρώπες και έφερνε πεσκέσι πίσω στην πατρίδα μιλιούνια τα Σαξέσια.. Η απώλεια της εξουσίας τον είχε γονατίσει. Είχε 6 μέρες να βάλει μπουκιά στο στόμα του. Όσες ακριβώς και οι μέρες που ο ψευτοαριστερός τσόγλανος είχε κάνει κατάληψη στο Μαξίμου! Οι πιστοί του σύντροφοι είχαν μαζευτεί γύρω από το κρεβάτι του πόνου- όπου είχε ταβλιαστεί- σε μια προσπάθεια να σχεδιάσουν την ανάσταση του κόμματος.

Μουρούτης: 
Όσο σκέφτομαι αυτόν τον γενόσημο Παπανδρέου να κάθεται στην καρέκλα σου, αφηνιάζω! Έτσι μου ρχεται να μπω σήμερα στο τουίτερ και να βγω όταν θα μηδενιστεί η ανεργία! Να τον περιλάβω με μερικές χιλιάδες από κείνα τα πετυχημένα μου tweets και να τον κάνω με τα κρεμμύδια!

Αδωνις: 
Σιγά μην τον κάνεις και να παραιτηθεί ρε συ Γιώργη! Εγώ που χω ξεσκιστεί να γράφω απειλητικά τουίτια για εξόδους απ’ το ευρώ, για δεσμεύσεις καταθέσεων, σπιτιών, εξοχικών και αυτοκινήτων, δεν χαμπαριάζουν μία, τα κοπρόσκυλα!

Βούλτεψη: 
Αμ εγώ; Ουτ’ εκείνη η μαντεψιά μου για τα κωλ@χαρτα «έπιασε»! Δεν πτοήθηκαν καθόλου! Ήθελα να ξερα δε σκουπίζονται οι λεχρίτες;

Φαήλος: 
Αδέρφια, το 2015 μας έχει πάει γα@@@ντας.. Εδώ δε βγήκα εγώ βουλευτής! Ποιος το περίμενε αυτό;

Όλο το παρεάκι κρυφοκοιτάχτηκε και κύματα γέλιου καταπνίχθηκαν μετά κόπων και βασάνων.

Πλεύρης: 
Εγώ ως δικηγόρος είμαι πρακτικός άνθρωπος. Ας κοιτάξουμε μπροστά! Πιστεύω το βασικό τώρα είναι να αποτύχει η διαπραγμάτευση!

Άδωνις: 
Ν’ αγιάσει το στόμα σου Θανούλη! Να σχωρεθούν τα’ αποθαμένα σου! Σκ@τά να πιάνεις και 500ευρα να γίνονται!

Βούλτεψη: 
Μα να μην τους νοιάξει καθόλου για τα κωλ@χαρτα;;

Μουρούτης: 
Χάνουμε την ουσία παιδιά! Ο Θάνος έχει δίκιο! Αυτό που πρέπει να εξασφαλίσουμε είναι να μην λιγοψυχήσει καμιά Ανγκέλα, μην κωλώσει κανας Σόιμπλε και του κουρέψουν του καταληψία, το χρέος!

Σε αυτό το σημείο το βογκητό του Αντώνη αναστάτωσε την ομήγυρη!

Φαήλος: 
Τι έγινε αδερφέ; Σφάχτης;

Αντώνης: 
Ακούω τόση ώρα τις μαλ@κίες σας και απορώ πως κατάφερα να κρατηθώ στην εξουσία 2,5 χρόνια με τέτοιους καπλαμάδες που με περιστοιχίζουν…Λέγετε. Πώς θα σαμποτάρουμε τη διαπραγμάτευση;

Αδωνις: 
Μη χολοσκάτε παιδιά! Έχω τη λύση!

Αντώνης: 
Μπουμπούκο αν πεις πάλι βλακεία θα σε στείλω πακέτο στον Καρατζαφέρη

Αδωνις: 
Σ’ έχω απογοητεύσει ποτέ βρε Αντώνη;

Αντώνης: 
Επανειλημμένως!

Ο Μπουμπούκος απτόητος, με μια σιγουριά αφοπλιστική- που μόνο ένας μπουμπούκος θα μπορούσε να έχει- ολοκλήρωσε την πρότασή του:

Θα πάρεις ένα τηλέφωνο το Ραχόι, να πάρει ένα τηλέφωνο τον Ρέντσι, να πάρει ένα τηλέφωνο τον Ολάντ για να πάρει την Ανγκέλα και να της πει να θέσει ως προαπαιτούμενο για την έναρξη των διαπραγματεύσεων να βάλει ο Τσίπρας ΓΡΑΒΑΤΑ!


Πέντε ζευγάρια φάσκελα- συγχρονισμένα με χειρουργική ακρίβεια- εκσφενδονίστηκαν με τελικό αποδέκτη τον Μπουμπούκο!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής