ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2016
Ασφαλιστικό
Το 2016 θα δοθεί έμφαση στις "μεταρρυθμίσεις". Σύνταξη προβλέπεται να πάρετε τον κόκκινο Μάη και θα ναι υπό την μορφή φιλοδωρηματος, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την πίστη σας. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πέσει κανας μετεωρίτης στη γη, οπότε όλα αυτά θα πάψουν να σας απασχολούν.

Κόκκινα Δάνεια

Η χρονιά ξεκινά με κάποιες δυσκολίες αλλά μην τα δώσετε όλα από τώρα και εξαντληθείτε, γιατι τα πράγματα- με βεβαιότητα- θα γίνουν χειρότερα. Στην τελική και να μην σας το έπαιρναν το κωλόσπιτο, πόσα χρόνια θα ζούσατε για να το ξεχρεώσετε;; Ας ζήσετε στο νοίκι!Δε χάθηκε δα κι ο κόσμος!

Εκλογές ΝΔ
Το 2016 δεν ευνοεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο ανήκει στο κινέζικο ζώδιο της γαϊδάρας. Το πρώτο 2μηνο της χρονιάς δε θα είναι και το ιδανικότερο, ενώ η συνέχεια προμηνύεται ακόμα χειρότερη. Στην περίπτωση που εκλεγεί ο Βαγγέλας, άντερα να χετε να γελάτε. Στη περίπτωση που επικρατήσει ο γιος του σατανά χέρια να χεις να μουντζώνεις!

Προσφυγικό
Σε αυτήν την περίπτωση, οι προβλέψεις είναι αισιόδοξες. Τα ναυάγια των προσφύγων βέβαια δε θα μειωθούν, αλλά δε θα αυξηθούν κιόλα, οπότε δε συντρέχει λόγος ανησυχίας. Οι Μέρκελ & Σόιμπλε καθώς και
οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ανθρωπιστές, θα εκφράσουν τη θλίψη και την ανησυχία τους για το δράμα των κατατρεγμένων και θα είμαστε όλοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ανάπτυξη

Δε χρειάζεται να λέμε συνέχεια τα ίδια-το καταλαβαίνετε και μόνοι σας-ανάπτυξη δεν προβλέπεται να δείτε. Κείνοι οι έρμοι οι επενδυτές δε σκοπεύουν να μας κοντοζυγώσουν ενώ με τα τουφέκια θα κυνηγάμε όσους στραβώθηκαν και ήρθαν δω πέρα τα χρόνια τα περασμένα

Ανεργία 
Ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να ναι στη θέση σου;;; Γιατι να δουλεύεις για ψίχουλα;;; Γιατι να σε εκμεταλλεύεται και να κερδίζει από τον ιδρωτα σου ο κάθε καπλαμάς καπιταλιστής;; Άραξε και όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι το 2016 θα το περάσεις ξεκούραστα!

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άδωνις: Κυριααααααααααά, ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ με πείραξε!!

TEST: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;

Ματθαίος ΠαπαΠήδας ο Εκδικητής